11. dan

September 27th, 2007 Comments Off on 11. dan

Navsezgodaj zjutraj sva Å¡la z AleÅ¡em od doma s posebno misijo – izsledit in napizdit nepremičninarje. In sva jih, do popoldan so že naredili prvi korak. Å e vedno bo trajalo nekaj dni, da dobimo internet, ampak vsaj premaknilo se je z mrtve točke.
Potem obvezno socializiranje na OpenCoffee Clubu, ki je bil zanimiv s kulturnega stališča. Gre za tedenske dogodke, na katerih naj bi se na neformalnih kavicah na javnih krajih (knjigarne, kavarne) srečevali podjetniki in investitorji, ter se tako lažje spoznali med seboj. Odličen koncept, ki se je zadnje leto hitro razširil po Evropi, med drugim tudi v Ljubljano. Presenetilo me je, da na Londonski različici ni bilo bistveno več ljudi kot pri nas, so mi pa potem udeleženci pojasnili, da večina prihaja manj redno in da se vsak teden zberejo popolnoma drugi ljudje. V Ljubljani smo celo leto srečevali bolj ali manj iste obraze, z morda 2-5 novih vsak teden.
Po celem tednu letanja po neodložljivih obveznostih si končno lahko vzmamem malce časa v pisarni in odgovorim tudi nekaj bolj osebnih sporočil, ki so se nabrala. Ljubljanski kolegi so že zelo nervozni, ker jih zapostavljam. Jim moram Å¡e enkrat omeniti tale dnevnik…
Andraž si je prislužil Å¡e en vzdevek: “chief microwave officer” – je pac edini power user mikrovalovke, ostali smo bolj konzervativni kuharji.

Comments are closed.








What's this?

You are currently reading 11. dan at Rational Idealist.

meta