12. dan

September 28th, 2007 Comments Off on 12. dan

Danes je bil dober dan. Sukal se je okrog telekomunikacij, kar se je začelo z zaskrbljujočim sporočilom mojega najljubÅ¡ega mobilnega operaterja, naj jih nujno pokličem. Zaskbljeno so me vpraÅ¡ali, če se zavedam, da imam račun 5x viÅ¡ji kot prejÅ¡nje mesece. Sem jih pomiril, da je bilo to pričakovano in se zamislil nad dejstvom, da so me poklicali sele dva dni pred koncem meseca…
Cel dan smo iskali mobilnega operaterja, ki bi nam prodal broadband UMTS modem. Enim jih je zmanjkalo, eni so hoteli računat funt za vsak megabajt, eni so zahtevali 18 mesečno pogodbo, britanski stalni naslov in bančni račun, čeprav bi računali zgolj po porabi. Go figure. Prijazni kolega iz projekta <a href=”http://www.kublax.com”>Kublax</a> se je javil, da lahko sprejme pogodbo za nas, tako da zdaj dejansko imamo povezavo od doma!
Neverjetna spokojnost seva naokrog med zidovi, odkar se lahko v miru zviramo po foteljih in surfamo. Glavna razvijalca namreč nista več hotela delat v najbolj fancy pisarnah v Lonodnu, ker so baje motile ustvarjalnost. Go figure again.

Comments are closed.








What's this?

You are currently reading 12. dan at Rational Idealist.

meta