8. dan

September 24th, 2007 Comments Off on 8. dan

Zbudilo me je orkansko deževje. Eno tistih, ko si vesel da imaš dom, in greš takoj preverit če ogrevanje deluje. Potem se je poleglo, in dan dalje je bil enako sončen kot cel zadnji teden.
Šla sva na sprehod, nakupila nekaj osnovnih živil in doma pred pragom našla Aleša in Jureta, ki sta ravno prispela z letala. Aleš je hitro poskrbel za kosilo, potem sva pa z Andražem odbrzela na sestanek z našimi novimi odvetniki. Nikoli si ne bi mislil da je to mogoče, ampak najboljši opis je, da so prijetni. Poskrbeli bodo za nas, brezplačno, v pričakovanju da bomo nekoč veliki in bodo za nas opravljali velike posle.
Interneta še kar ni bilo na vidiku, naša agentka je očitno (oz. oslišno) zbolela in neka druga agentka je rekla da mora kontaktirat lastnika. Kar je problem, ker smo načrtovali, da bomo vsaj v drugem tednu že začeli tudi hiperaktivno razvijat, zdaj nam pa manjka osnovno sredstvo.
Odkar se je to zgodilo vsakomur razloživa to zgodbo in kako je London grozno neprijazen kar se infrastrukture tiče. In ko sva to pravila pravnikom, so nama prijazno ponudili neko svojo prazno pisarno za ta teden. Res super ponudba, sploh glede na lokacijo pisarne. Slika pove več kot tisoč besed, kar je še posebej res v tem primeru:

Neverjetno! Cel teden bomo preživeli v 29. nadstropju najbolj eminentne poslovne stolpnice v Londonu. Na koncu sestanka so sicer znižali glas z besedami: “and just one thing.” in sva že pričakovala nek disclaimer, o oblekah, kravatah, mogoče glasnosti, nekaj sitnega in segregativnega pač. “you must go to the top floor, where there’s a restaurant, and see the view!” 🙂
Popoldan smo tako vsi skupaj že preživeli v pisarni in se čudili višini. Sedem ur sem odpisoval in urejal pošto, ki se je nabrala v štirih dneh brez resnega dostopa do interneta. V kavarno si še nismo upali. Aleš je medtem prijazno šel po nakupih in poskrbel za slastno večerjo.

Comments are closed.








What's this?

You are currently reading 8. dan at Rational Idealist.

meta