9. teden

November 17th, 2007 Comments Off on 9. teden

imageVem da se ponavljam, a dejansko vsak naslednji teden mine hitreje. Glavna novica tega tedna je, da imamo končni datum vrnitve domov, in že kupljene letalske karte! Tako da to je to, v daljavi se že sveti drugi konec prej neskončnega morja. Občutja so mešana; po eni strani smo se že udomačili v tej hiši in se zavedamo, da takšne izkušnje ne bomo najbrž nikoli več ponovili. Po drugi strani pa življenje v Londonu in delo 24 ur na dan tudi ni ravno mikaven način življenja za predolga obdobja.

V naslednjih tednih se bo v podjetju marsikaj spremenilo – prvič bomo storitev dali v roke uporabnikov v resničnem svetu, ki nas bodo napadli s svojimi lastnimi pričakovanji in zahtevami; v tej prvi skupini bodo tudi naÅ¡i bodoči investitorji, ki že nekaj tednov komaj čakajo da bodo lahko v živo preizkusili toliko opevan produkt.

Spet bomo potovali, po vsej Evropi; ta teden grem v Minhen, od tam najverjetneje na Dunaj in potem iz Ljubljane nazaj v London. Avanturo bomo zaključili s skupinskim obiskom Pariza, česar se vsi zelo veselimo. Potem ko sem pot v Bruselj prespal, upam da bom tokrat dejansko videl rokavski tunel. 🙂

Comments are closed.








What's this?

You are currently reading 9. teden at Rational Idealist.

meta