15. dan

October 1st, 2007 Comments Off on 15. dan

Dobil sem email od agentke, naj pokličem ISPja in se zmenim.

Pokličem ISPja in mi pove, da moram poklicat nekoga drugega v agenciji, ker on ureja vsa njihova naročila in mi da direktno številko. PRavi da bo trajalo še 5 delovnih dni da pride BT in instalira kretnico. Ravno ga hočem še vprašat če lahko kretnico sami inštaliramo, glede na to da je že v hiši, ko mi zmanjka denarja. Zamenjam mobitel.

Kličem številko in dobim nekoga, ki me hoče povezat z mojim property managerjem.

Dobimkakor izgleda pravo osebo, ki že ve kdo sem in zaskrbljeno vpraÅ¡a: “a nismo o tem zjutraj govorili z vaÅ¡o agentko?” “ja.” “a vam ni poslal mail s kontaktom?” “ja, samo so mi na ISPju rekli da morate to vi uredit.” “aja, zakaj so vam pa to rekli?”

*sigh* (to be continued…)

… večerni dodatek:

po pričakovanjih, Å¡e peta agentka me je klicala ravno med razmeroma pomembnim sestankom, a sem uganil da je dovolj pomembno, da sem se raje njej posvetil za 15 minut in ji Å¡e n-tič črkoval  vse osebne podatke, Å¡tevilko kreditne kartice, želje glede interneta ipd… je rekla da bo uredila, in glej ga zlomka, ko sem priÅ¡el domov me je res čakalo sporočilo, da ISP ve za naÅ¡e naročilo. Zdaj spet čakamo preljubi BT.

Sicer sva pa danes z AleÅ¡em posluÅ¡ala predavanje enega najpomembnejÅ¡ih ljudi na planetu – predsednika Microsofta Steva Ballmerja. Res je fascinantno energičen, obenem pa z izjemno natančnimi pogledi na svoje poslanstvo. Na vpraÅ¡anje o možnostih razvojnih orodij za Linux je takoj iztrelil, da a to pomeni da bi jih ljudje radi imeli zastonj, ali bi jih dejansko kdo kupil. Potem si je pa vzel Å¡e dve minuti časa za mrcvarjenje nesrečnega vpraÅ¡evalca. 🙂

Obvezno sesutje Windows Viste med prezentacijo na veselje občinstva seveda ni izostalo. 🙂

Prvič je bila cela ekipa pri večerji in prav veselje je bilo vse videti na kupu. Na konferenci danes je eden od govorcev pravil, da  v prvo ekipo povabi samo najboljÅ¡e, oz. ‘primadone’ kot jim je rekel, izumi način na katerega lahko delajo in se jih drži v vseh nadaljnih projektih. Prepričan sem, da lahko s takole ekipo dosežemo neverjetna obzorja!

Comments are closed.








What's this?

You are currently reading 15. dan at Rational Idealist.

meta